Monodosi de mel i llimona, oli picant, mel de muntanya i llet condensada.

Ideal per infusions

Les infusions i el te són productes asmb molts beneficis per a la salut. Son diürètics, ens netegen el nostre cos de toxines, etc. Per això per endolcir la infusió qué millor que afegir un sobret de mel amb llimona SMAARTS i evitar el sucre normal? Li donarà un gust extra deliciós!!

Oferta llet condensada

Li oferim un descompte increible en les nostres monodosis de llet condensada. La original forma triangular de les nostres monodosis personalitzades amb el seu logo ara a un preu espectacular!

Venda Online!

Ara pot comprar directament les seves monodosis SMAARTS en els nous formats com el pacl de 20 unitats, pack de 350 unitats amb expositor i caixes de 1.000 y 2.000 unitats. Només cal entrar a “venta online” i fer la seva comanda!

Benvolgut client…

La passió per crear un producte totalment diferent ens ha portat fins aquí. Un format en monodosi impactant per ser senzill i pràctic amb una varietat deliciosa sota la marca SMAARTs. Tots productes 100% naturals i amb la màxima qualitat.

Un estricte control de tot el procés d’envasament ens diferencia clarament de la competència.

No ha estat gens fàcil, però amb tot l’entusiasme de tots els nostres col·laboradors ho hem aconseguit. Innovadors i sorprenents productes en monodosi.

Tasteu-los i li garanteixo que es sorprendrà.

Jordi Oriol
Propietari de FUNNELPACK S.L. / SMAARTS